tiistai 8. marraskuuta 2011

uskomatonta mutta totta

juuri sitä; vihdoin sain (tosin kokeneemman bloggarin ystävällismielisellä ja kärsivällisellä avustuksella...) blogin nyt ihan auki ja esille ja jihuu! Mutta tosiaan taivalta on taitettu ja ideaa sulateltu jo jonkun aikaa, aika lähellä toteutumista homma oli jo pari kuukautta sitten mutta tekninen puoli ja sen monimuotoisuus lannisti tämän matkaansa aloittelevan bloggailijan heti alkumetreillä. Mutta vastoinkäymisten kautta voittoon ja sitä rataa :)
Ja ennen kuin edes osaan oikein tätä hommaa käyttää niin heti piti käydä kirjoittelemaan, eli saas nähä kuinka sotkuun saan tämän sivuston heti alkuunsa ;)

Ajattelin näin alkuunsa vähän koostaa tähän kuluneita kuukausia sekä yksityiselämän että työn puolelta. Neitoset kotona on kasvaneet ja hui kauhistus -ajatukselta tuntunut päivähoidon aloitus on muuttunut upeaksi kokemukseksi ja uusien elämysten ja kavereiden tulo elämään on ollut selvästi lapsille hieno juttu! Viime perjantaina oli ihan huippuhauska taskulamput kädessä tehty metsäretki/luontopolku päiväkodilla, äitikin pääsi mukaan ja sai myös pukeutua :) meitä seikkali siis kolme kissaa pimeähkössä syysmetsässä, Elsamarian toideiden mukaisesti kissat olivat liiloja ja pinkkejä... Niinpä niin...
Söpöiset kissanpennut ovat saaneet turkikseen äidin edellisenä iltana/yönä kone sauhuten ompelemat tekoturkishupparit korvilla ja housut hännällä. Ja ei muuta kuin miau :)

Ja töissä on ollut taas niiiin mukavaa - ainakin minulla, ehkei kannata kysyä työkavereilta ;)! Uusia ihania tuotteita työn alla silverjungle viidakkoon ja jokapäiväistä jännitystä odotellessa sitä miltä suunnitellut mallit näyttävät livenä. Eli jos haluat vilkaista tarkemmin mitä tämän blogin työasiat koskee, niin vilkaise silverjungle sivuille. Yritän pikaisesti laitella teille vähän kuvia uudesta, seuraavat uudet ihanuudet tulevat jo tämän/ensi kuun aikana ja varsinainen seuraava mallisto tulee myyntiin tammikuussa 2012 (eli sepäs on sitten jo kevät 2012 mallisto! Eikä talvi ole edes vielä alkanut kun keväästä jo puhutaan...) Mutta ihania keväisiä kankaita ja värejä! Laittelen pikaisesti kuvia!

Ei kommentteja: