tiistai 15. marraskuuta 2011

silverjungle

Ja vihdoin niitä silverjungle kuvia!! Ensimmäisenä tuo jo aiemmin mainitsemani jouluksi tuleva harmaa-valkoraitainen neulossetti 100% puuvillaa; raitatunika kukkakoristeella ja slipoveri samaa raitaa sekä vähän uudenlainen raitatonttuhattu ja tyttömäinen baskeri.

Tunikan ja baskerin alareunassa nirkkoreunus.
Kaikissa tuotteissa laatuna hyvälaatuinen ja
päällä todella mukavantuntuinen 100% puuvillaneulos.

Mielestäni tuo pitkähiippatonttupipo on ihana vastine tonttulakille ja menee sitä paitsi sitten keväämmällä taas kivasti ulkopipona, ja jo vähän kylmemmälläkin säällä kun laittaa kypärämyssyä alle. Baskerista ja tunikasta tuli meidän neitien suosikkeja, Elsamarian mielestä vaan oli kohtuutonta liioittelua pukea niiden alle jotain... EM: "Äiti oikeesti mä en tarvitse kyllä mitään tänne alle kun mä meen kaupungille. Se ei vaan sovi." ÄITI: "Jos kulta kuitenkin laittaisit sukkikset kun nyt ei oo ihan kesä jä äiti haluaisi sellaisia talvisia kuvia. Ja miten ihana ois valkonen paita siellä alla!! Kato nyt kun Annaliisallakin on ja on niin ihana!" EM: "Mutta äiti mulla on nää uudet tennarit, niin mun varpaat on kyllä ihan lämpimät. Ja mä oon nyt sisällä. Ei ulkona oo sitä valkostakaan. Ja mä oon nyt ihana." ÄITI: "(Nauraa tässä vaiheessa jo toivonsa menettäneenä...) Niin oot kulta ihana, hyvin perusteltu, otetaan näin ne kuvat vaan." Mutta kuvien kautta näkyy näin myös tunika-mekon ihana jatkokäyttö; tulevaa kevättä ja kesää odotellessa :)

Melko kesäiset uuden uutukaiset paljettitennarit ostin eilen Lindexiltä (-50% alessa, niin saattoi ostaa moiset blingbling härpäkkeet, käytännöllisyysprosentti pieni... Varsinkin talven tullessa. Mutta keväällä sitten kimalletaan taas ja sitä odotellessa sisällä voi kimaltaa kohta kilpaa joulukuusen kanssa :)

Yllä Al suunnittelee hyppyä tuntemattomaan penkin päältä... Hyppypukuna silverjungle puuvillaneulostunika ja samaa sarjan tonttuhattu-piponen. Huomatkaa ihana kukkakoriste edessä (keskellä pieni söpönen helmi) sekä teräsmies-tyyppisesti ojennetut kädet osana hyppyvalmisteluita. 

Annaliisa olikin suopeampi puettava, tai suopeammin äidin valitsemat asusteet hyväksyvä, mutta neitokaisella on tosi vahva hyppää-kiipee-pompi -vaihe päällä eli paikallaan olo on kovin haasteellinen käsite:) Ihana pikku tonttutyttönen lauloi tosin samalla hyppiessään "ihhahhaa, ihhahhaa, ihaanaaa, ratsastaa" suloisista suloisin <3

Mutta joo, ylläolevat ihanuudet neitien päällä löytyvät verkkokaupasta jo tämän viikon aikana ja tomitus on niin että ne saa juuri jouluksi päälle tai pakettiin :) Ja kotimyyjiltä ovat siis ensi viikosta alkaen myös tilattavissa.

Palataan pian asiaan, muutamia uusia juttuja lisää tulossa myös kauppaan pikapuoliin!

Aurinkoista syyspäivän jatkoa!

Ei kommentteja: