keskiviikko 16. marraskuuta 2011

dinopipot

yksi ihana pristys taas hankittavaksi talvivaatteiden asusteeksi; dinopipo uusissa väreissä :) Tykkään itse tosi paljon noista uusista väreistä, ovat kiva lisä niiden jo mallistossa olevien vihreä-musta ja pinkki-musta väriyhdistelmien rinnalle. Itse ajattelin että tuo pinkki toimii kivana yhdistelmänä myös meidän tyttöjen talvipukujen kanssa, meillä tuleva talvi kuljetaan mustissa ja pinkeissä MOLOn viime vuoden malliston puvuissa, toimii aika kivasti molempiin väreihin.

silverjungle dinopipo, tämän talven
uudet värit

Tuo fleecepipo on muuten yllättävän lämmin, siinä kun on osittain tuplafleece, eli puolivuori fleecestä. Itse olen kylmemmillä pitänyt alla vielä kypärämyssyä (siniseen ei oo ihan suoraan sopivan väristä kypärämyssyä silverjungle valikoimassa, mutta pinkkiin löytyy sopivasti kaveriksi pinkki) ja sitten voi jo kohtapuoliin alkaa pitää ihan sellaisenaan ilman mitään kypärämyssyä alla. Malli suojaa myös tosi hyvin korvat ja niskaakin. Tulipas kehuttua :) mutta olen ollut itse tosi tyytyväinen tuohon tuotteeseen jo pelkästää käytettävyyden kannalta - bonusta siihen vielä kiva ulkonäkö ja värit :) Dinopipoa on muuten myös isommasa koossa, eli 55-57, ja se koko on ilman noita naruja.

silverjungle kypärämyssy 
materiaalina puuvillalycra ribbi
hyvä lisäjuttu tuotteessa on päässä- ja
paikallaanpysyvyyttä lisäävä kumppari
niskassa

Pakko laittaa tähän loppuun vielä kuva siitä mitä ne lapset oikeesti itse haluaisi pukea päälle / asustaa kokonaisuuden; alla Annaliisan valinnat työpaikalla - jotain vähän muuta kun mitä äiti oli ajatellut tähän syksyn ja talven asusterepertuaariin lisätä :) Vähän epäselvä iphone naps-kuva, mutta tämä on sellainen "yksi huonolaatuinenkin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" -juttu. Pakko myöntää että tämä on nyt vähän sellanen fashion victim -henkinen tämä meidän pikkuneitokaisen olemus :)


Ihana on ollut muuten huomata että täällä on käyty ja että olette löytäneet tienne tänne! Erittäin mielelläni luen kommentteja, palautetta ja toiveita!

                                         Nyt Good night ja äidille kuppi teetä ja sitten unten maille.
                                                                                  Öitä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla Niina!! Tätä on kiva lukee!
Ja niiin söpö Ansuliini <3

-Satu

Niinamaria kirjoitti...

Kiitos <3 Ansuliinilla on tyyli hallussa :)