lauantai 19. marraskuuta 2011

these are a few of my favorite things

Aamu alkoi kovin ihanasti kun pinnasängystä kuului pieni ääni: "äiti, tule, äiti missä elsa, mennään". Pikkuneiti Annaliisa aloitti taas aamun aurinkoisena ja isosisko liittyi seuraan levättyään vielä hetken :)

Aloitettiin aamu ihailemalla eilen ostettuja liljoja jotka olivat jo vähän auenneet! Minulla on siis myös paha kukkariippuvaisuus, tuoreet kukat vaan on niin kauniita. Aikanaan kun muutin lapsuudenkodistani omilleni päätin että
A) minulla on aina tuoreita kukkia (äitini piti paljon kukista ja niitä oli meillä usein kotonakin, kaunista ja tuo aina mieleen äidin <3 )
B)vaihdan puhtaat lakanat joka päivä (ei siksi ettei lapsuudenkodissani olisi vaihdettu lakanoita usein, vaan siksi että puhtaat lakanat vaan on niin ihanat! ja en voinut ymmärtää miksei äiti halunnut vaihtaa niitä joka päivä...)
A on tullut aika hyvin pidettyä, mutta B on kyllä jäänyt toteuttamatta käytännön järjen lisäännyttyä ja omien pyykkiien pesun alettua :)
Mutta kukat ja puhtaat lakanat on ihania. Ja lauantaiaamut.


ja kengät... Elän nyt aika vaikeita aikoja kenkäelämässä... Kausi vaihtuu ja ensin joutui luopumaan ihanista kesäsandaaleista ja nyt jo alkaa olla pakko siirtää ballerinat ja avokkaatkin sivuun. Ja välillä tekee vähän tiukkaa kylmimpinä päivinä tennareissa ilman paksua sukkaa. Joutuu siirtämään favorit-kenkiä sivuun - mutta toisaalta saa kaivaa saappaat ja sen sellaiset esiin. Minulta vaan puuttuu tällä hetkellä ne ihanatihanat saappaat joiden kohdalla on hyllyssä tyhjiö. Saappaita on kyllä, liikaakin, mutta mikään vanhoista ei nyt oikein iske tai toimi tämän hetkiseen käyttöön...
Muutamat kevyemmät jalkinesuosikkini jotka joutuvat nyt kaappiin ensi kevättä odottelemaan:

vagabondin mustat nahkaballerinat kukkakoristeella. 
vastaava malli sinisenä Batalta, ostettu italian
reissulta. Ihanan pehmeetä nähkaa!!
ja fonnesbergin vielä pehmeempää nahkaa olevat ihanuudet


ja pikkuhiljaa talvivarastointi kutsuu näitä almost all year round - suosikkejakin, ehkä pitäisi hommata ne talvi converset tms? 

Ja sitten tämä talvikausi... Täytyy sanoa että arvostan erityisen paljon myös niitä käytännöllisiä kenkiä, lämpimiä talvikenkiä, kenkiä jotka ovat hyvät jalassa, vedenpitäviä kenkiä, vaelluskenkiä; kaikenlaista sitä ihminen tarvitseekin kun seikkailee Suomen säässä! Asettaa oikeasti aika monenlaisia vaatimuksia kengille tämä kotimaan ilmasto.
Muutaman viimeisimmän talven suosikkisaappaat ovat olleet shepherdin turkispopot; lämpimät, mukavat jalassa ja yllättävän hyvät pitkiäkin matkoja kävellessä.

Ja nyt haluaisin kovasti jotkut ihanat, kunnolliset pitkät nahkasaappaat. Suosikkina ja aika pitkällä jo suunnitelmissakin olisivat nämä Primeboots -saapikkaat. Värin valinnan vaikeus tosin on nyt se kynnyskysymys: harmaat? mustat? ja näistä löytyy aivan ihanat punasetkin! ja beige värikin on tosi nätti..! Aina varma musta vai tyylikäs harmaa tai beige vai raflaavampi punainen...? Olisi kyllä aika hienoa jos näitä olisi kenkähyllyssä rivi erivärisiä :) ja vieressä se tyhjä lompakko kenkäostosten jäljiltä ;)


Vielä pitää kyllä kuvata ja haikailla avokaskorkkaritkin ennen talvisäilöön siirtoa :)
sitä ennen kuitenkin Elsa-neidin tämän hetkiset suosikkikengät...
Mukavaa lauantain jatkoa!

näitä äiti voi vaan kateellisena ihastella, ei mahdu jalkaan ;)
blingbling paljetti tennarit / Lindex

4 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Myönnä nyt vaan että salaa haluaisit itsekkin noi paljetti unelmat ;) Noi Primebootsit olis kyllä aivan ihanat. Valitettavasti ne tekis ikävän holen myös tuonne rahapussin puolelle.

Niinamaria kirjoitti...

myönnetään :) mieti miten siistit noi olisi mustana! converselle kehitystyön paikka ;)

Monalisa kirjoitti...

Olis kyllä aika päheet :)

Niinamaria kirjoitti...

:)