tiistai 17. tammikuuta 2012

pieni kurkistus tulevaan...

silverjungle kevät-kesä 2012 malliston julkaisupäivähän on 27.1.2012 ja sen jälkeen mallisto on myynnissä kotimyyjillä sekä 2.-5.2. esillä myös Kööpenhaminan CIFF messuilla. Good luck for the sales team!!! ;)
Mutta tänään kuvaustohinoiden yms. keskellä meillä oli töissä JOULU!!! Tuli loppuja näytteitä messuille ja kuvauksiin ja kaikki olivat toinen toistaan ihanampia!!! Toimistomme täyttyi "iih! ihana!" ja "kato tätä! niiiiin söpö!!"- huudahduksista :) Täytyy kyllä sanoa että hihkuminen ei ollut turhaa, ihanaa tavaraa on tulossa. Pienten lasten äitinä sitä erityisesti on innoissaan noista lasten söpöyksistä, aikuisten tuotteet ei ikinä saa samanlaista hihkunaa aikaiseksi ;)

Kuvaustohinoiden keskellä nappasin pari mallikappaletta kotiin laittaakseni teille ystävät yhdestä setistä pienen vilauksen! Materiaaleina ihanaa all over printattua puuvillavakosamettia ja pehmoista, miellyttävää puuvilla-lycraneulosta! Tässä nyt siis vaan vähän "tyttöjen juttuja", pari settiä välikaudesta/keväästä, vastaavasta tulossa myös poikien versio + paljon muuta! Loput (tai ehkä vähän jotain pientä ennen...) sitten julkaisupäivänä ettei tule noottia allekirjoittaneelle...
Jeps että sellaista :) me likes, toivotaan että te muut myös ;) pahoittelut tyttöpainotteisuudesta tässä sneak peakissa... Mutta kun mulla in niitä pari täällä kotona niin tulee helposti oltua vähän tyttöpainotteinen :) Ja ajattelin myös että oisin voinut kuvata nää tyttöjen päällä, mutta ilta meni jotenkin vaan hujauksessa ohi ja paras kuvaussetti mitä saatiin aikaiseksi oli 74/80 koon paita reilu 3 vee tytön päällä yhdistettynä kuta kuinkin sopivaan setin hameeseen - ja asustettuna pinkeillä sukkiksilla - siis tosi pinkki pinkeillä sellaisilla. Joten niin ihana kuin malli olikin ja niin ihania kuin vaatteet periaatteessa olivatkin niin jostain syystä kyseinen kokonaisuus ei tuonut tuotteiden parhaita puolia esiin ;)

Mutta nyt saunaan! Mulla oli vielä paljon asiaa uusista, ihanista eteisen matoista ja elämää suuremmista keskusteluista lasten kanssa... Mutta onneksi se on päivä huomennakin! Öitä kaikille!

(Olipa ihana kertoilla teille näistä jutuista, hihkaiskaa tekin edes vähän "iih! ihania! töissä kävi tänään näet meidän työporukan lisäksi vain pari miesvierasta joita yritettiin saada innostumaan meidän söpöyksistä ja kommentit oli "joo. varmaan tosi kiva." "ai. joo. niin oliko teillä kahvia?" et silleen... miehet...)

4 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Mä voin vieläkin kiljua, niin ihania noi on ;D

Niinamaria kirjoitti...

kilju hiljaa, lapset toivottavasti nukkuu jo ;) ja sunkin varmaan jo pitäisi (terv: T) ;) mutta joo, ihania on!!! Mun tekis mieli mennä töihin takas ihastelemaan kaikkea uutta ja ihanaa :) öitä!

*riikka* kirjoitti...

Oi, kuinka ihania söpöstyksiä. tarttis olla vaan se pieni tyttö..:)
Toivottavasti tulee yhtä ihanaa isommillekin!

Niinamaria kirjoitti...

Kiitos Riikka kommentistasi :) Noita yllä olevia tulee kokoon 122-128 asti ja kokoajan silverjunglella on pyrkimys laajentaa kokovalikoimaa, toivotaan että jotain löytyy teillekin :) Meillä nuo röyhelöhelmat meni aikatäydestä pikkuneitiin ;)Tällä hetkellä haikailen kyllä sen teidän neidin pliseeritunikan perään...