sunnuntai 22. tammikuuta 2012

kurkistetaan vielä vähän ;)

Ei minkäänlaista itsekuria ja kärsivällisyyttä! Mulla siis! Meillä oli torstaina ensimmäinen ja tänään sunnuntaina toinen aivan ihana kuvauspäivä ja nyt kun tätä silverjungle sneakpeakingia tuli aloiteltu niin pakko jatkaa ;) pari otosta samasta sarjasta kuin tuo aiempi postaus; eli silverjungle kevättä/kesää 2012.Kuvaukset menivät todella hienosti; mallilapsoset erityisesti olivat aivan uskomattoman reippaita ja suloisia :) Kuvaajana toimi upeaa työtä tehnyt Olga G. / Studio Happy Moment. Torstain kuvauspäivän päätteeksi mallikatras palkittiin HopLop reissulla niin oli sitten vielä energiaa ja intoa tähän seuraavaankin settiin. Eräs nimeltä mainitsematon kolmevuotias neitonen joka näkyy kuvassa yllä ;) sai pienen "en ole nukkunut päiväunia mikä ei sovi minulle ollenkaan ja kyllä minulla jossain vaiheessa päivää kilahtaa ja minähän osaan sen, kilahtamisen meinaan" -tyyppisen hepulin kun piti lähteä kotiin hoploppailemasta... :) äiti suoritti taas tyylikkään "sätkivä tyttö per kainalo" -poistumisen (koska varmastihan pikkusisko saa sympatiahepulin....),mutta autossa taas rauha maassa ja kuvaspäivän mukavat muistot palasivat mieleen ja tunnelma oli kovin iloinen aina tuiki tarpeellisille unille asti  :)

Rehellisesti sanottuna lasten kuvaaminen on toisaalta äärimmäisen helppoa verrattuna aikuisten kuvaamiseen ja toisaalta äärimmäisen vaikeaa: lapset ovat helposti luonnollisen näköisiä ja tulee upeita tilannekuvia ja ilmeitä sen kummemmin kehottelematta, kuvauksissa on hauskaa, leikitään samalla ja siinä sivussa tulee vietettyä mukavasti aikaa kokonaisen lapsikatraan kanssa - toisaalta aikuismallit harvemmin alkavat kinaamaan päällepuettavista asuista tai sukkisten väristä tms. "Mä EN kyllä laita tota lakkia päähään, ei oo kiva!!!" "Se on tosi kiva, laita nyt vaan, pieneksi hetkeksi..." "EN!" Ja sitä rataa sitten muutaman muunkin asukokonaisuuden tai kokonaisuuden osan kanssa :) tai aikuismallien harvemmin näkee lakaisevan kuvausrekvisiittakukkasilla lattiaa tai kastelevan kastelukannulla kaverin hiuksia tai niistävän nenää kukkaan haistamisen sijasta tai mätkivän kaveria joka tuli liian liki... Huippumalliohjelmatkin olis paljon mielenkiintosempia kun niin saisi vähän tätä lapsi-reality asennetta mukaan ;)
Mutta kaiken kaikkiaan mallit olivat kyllä ihan super innokkaita ja suorastaan kilpailivat siitä kuka saa olla kuvissa, tunkua sekaan oli muulloinkin kun oman kuvaushetken yhteydessä!

Mutta ensi perjantaina 27.1. sitten koko silverjungle-mallisto tapetilla ja siitä eteenpäin saatavilla. Kiitos tässä vaiheessa koko tiimille; alkaen suunnittelusta ja tuotekehityksestä, työn raskaan raatajista eli mallikappaleiden valmistajista ja päättyen kuvausporukan upeaan panokseen; kiitos mallit, kiitos upea kuvaaja (kiitos Olga vielä kerran!!), kiitos upeat assarit M ja A ja kiitos kaikki upeat lapsimallien vanhemmat! Tää on näitä "ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista" -juttuja. Ja se kyllä pitää täysin paikkansa :)

2 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Ihania kuvia tuli! Täällä on jalat ihan makaroonia ja ääni käheenä kaikestä tarinoinnista. Muutama nukketeatteri tuli vedettyä ;)

Niinamaria kirjoitti...

Niinpä :) Kiitos vielä upeasta nukketeatterishowsta :) täällä on kanssa kaikilla vähän sellainen kaikkensa antanut olo, mutta onneksi lopputulos hieno!