perjantai 6. tammikuuta 2012

back in business; joulu ulos ja ale sisään

nyt on lomat lomailtu ja läppärin kansi taas avattu :) tuli tuossa ennen joulua sellainen olo että on parasta pistää vähäksi aikaa koneet sivuun ja nauttia koneettomasta elämästä.

Kulunut vuosi meni ÄLYTTÖMÄN nopeasti!! Ihana vuosi, vauhdikas vuosi, työntäynteinen vuosi ja ennen kaikkea onnellinen vuosi :) Kiitos kaikille teille jotka olette olleet osana kulunutta vuotta; kiitos ilojen ja surujen jakamisesta, kiitos tuesta ja kiitos ennen kaikkea siitä että olette olemassa. Rakkaat ystävät ja läheiset <3 ilman teitä - ja noita maailman ihanimpia lapsia ei elämä kyllä olisi mistään kotoisin!

Mutta tänään siis lähti joulua ulos, alla muutama kuva siitä miltä se joulu täällä meillä näytti - jäi silloin tonttuilukiireen lomassa joulusisustus aikanaan kuvailematta... Kynttilät ja valot vielä jäävät, pimeitä iltoja on sen verran aikaa vielä tiedossa että tunnelmavalaistuksellekin on sijansa :)

Ihana juuttikankainen tyyny tuli joululahjaksi rakkaalta ystävältä <3
kehotettiin avaamaan ennen aattoiltaa että pääsee osaksi sisustusta :)
kiloittain koristeita ja sokerikuorrutetta kulutettu taas tänä jouluna Käpyjen kaunis kultainen väri ei näy kuvassa, idearikas ystäväni maalasi
hääkoristekävyt jouluisiksi ja saimme niistä osamme :)
kiitos vielä, ovat kauniita!Joulu ja uusi vuosi juhlittu ja lomat lomailtu:) Ihanaa oli mutta on mukava taas päästä toden teolla työn touhuunkin! Meilä töissä kausi alkoi mukavasti kiireen ja silverjungle ALEn merkeissä!! Kurkatkaapa sinne ja poimikaa parhaat päältä vielä kun tavaraa on! 

Ihanaa loppiaista kaikille!!!

Ei kommentteja: