lauantai 28. tammikuuta 2012

silverjungle kevät-kesä 2012

no nyt ei enää kurkistella, nyt me katsotaan jo kunnolla!Tai vielä kyllä vähän jää herkkuja odottelemaan kuviksi ja esille asti pääsyjä, mutta tässä vaiheessa we proudly present you: silverjungle SPRING-SUMMER 2012 (facebook ja monalisa ovatkin jo mallistoa näyttäneet mutta tässä vielä samaa täältäkin :) Toivottavasti ensi viikolla aukeavat myös uudet silverjungle -sivut, joista pääsette sitten kivasti katsomaan mallistoa ja samalla shoppailemaan nettikauppaan :) Mutta pitemmittä puheitta:
Vielä on sitten tulossa oikein kesäistä kesää kevyinen mekkoineen, paitoineen ja housuineen, yllä näkyykin jo kesäsetin pehmoista velouria ja raitaa. Palataan näihin tarkemmin sitten ensi kuun puolella, mutta tässä alla vielä vähän kuvia jo kesänodotusta virittelemään :)Aurinkoisen kaunista talvipäivää kuitenkin ja kesäfiilikset vielä hetkeksi odottelemaan!! Meillä on huomenna suunnitelmissa luistelua!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla ja kauniita koti kuvia. Ja nuo lastenvaatteet! Oletko muuten yksinhuoltaja kun miehestä ei ole mitään mainintaa?

-Jenna

Niinamaria kirjoitti...

Kiitoskiitos, kiva että tykkäsit :) Ja joo, yksinhuoltajana on elämää hetkinen eletty, vaikkakin pikkuhiljaa ovat kuviot siltäkin osin muuttumassa ja muuttuneet ;)