torstai 1. joulukuuta 2011

talvitoppaa neitosille

postiin oli tullut paketti :) ottaen monalisan vinkistä vaarin näppäilin tytöille talvitaminetta tilaukseen pikku Minealta, myönnettäköön että hyvät alet houkuttivat ostamaan kun muuten olin kahden vaiheilla... Mutta paketti siis tuli ja kauniin sisällö lisäksi kiitokset Minealle upeasta palvelusta ja kivasta lisäyllätyksestä, HelloKitty paperinukkesetti yllätti paketin avaajan iloisesti (koska lapset ei vielä osaa lukea tätä voin kertoa että päätin sujauttaa paketin selän taakse ja tehdä joulutontun kanssa diilin että toimittaa sen yön aikana kaverinsa kalenteritonttu nissen taskuun odottamaan huomisaamua...)
Mutta cupcaken vaatetta kotiutui siis pikku Minean kautta meille. Anskuliinille puku. IHANA!!! Ennemmin isoa kun pientä kokoa, mutta menee kyllä nyt hetikin.Neitonen ei oikeen ehtinyt olla äidin kuvausmallina kun piti samalla hoitaa puhelimessa jotain yökylä-juttua..? A:"Ankku soittaa, älä äiti!"
A:"Haloooo, yökkylään?"
A:" Joo-o-o."
A:"Elsamaijjaaa!! Tulee, tulee-e. Ai. Mm-m. Selvä. Kiiiitoooshh. Hei. Ai. No hei."

Ja sitä rataa muutama muu keskustelu ihanaisessa lelunokialaisessa :) Kai se johonkin on lähössä sitten yökkyilemään..? :)

Elsumurulle kotiutui sitten harmaa-aniliiniyhdistelmäinen takki, joka on myös kovin söpönen.


Tätä kyllä mietin pitkään, mulle jotenkin vieras väri yhdistelmä, mutta erityisesti livenä kieltämättä kiva. Taidan olla vaan vähän liian minimalisti versus tyttömäinen hörhöilijä ja tää ei oikeen asetu kumpaankaan kategoriaan tarpeeksi..? Lue: ei tarpeeksi hörhelöinen tai vaaleanpunainen eikä tarpeeksi mustavalkoisen yksinkertainen. Tykkään takista tosi paljon, mutta noin viiden minuutin välein ajattelen: "miksei se voi olla vaaleenpunanen missä on harmaa sydän? Tai samanavärinen kun toi Ansulin puku? Tai jos se nyt haluu olla harmaa niin miksei se voi olla vaikka kokonaan harmaasävynen? Vaaleen harmaa - tumma harmaa ois kanssa ihana. Tai mustakin ja vaaleenpunanen. No on toikin kiva. Tosi kiva. Mut entä jos se oiskin pinkki?" Jne jne jne. Mutta kiva siis on, myös enemmin isoa kokoa, mutta hihat ei oo hirmu pitkät. Eli takkiosassa riittäis kokoa reilusti isommallekkin mutta hihat saattaa kyllä olla pituutensa osalta haaste jos yrittää vielä tämän joskus alkavan talven jälkeen tulevana seuraavana talvena pitää. Mutta avarakatseistaen itseäni ja suppeaa värimaailmaani ihailen takkia ja sen ihanaista käyttäjää <3Mukavaa torstaipäivää kaikille :)

2 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Toi vika kuva on paras :)

Niinamaria kirjoitti...

Niinpä :) mä en muuten tajuu miten multa on jäänyt tohon Silverjungle pipoon hankkimatta kaveriksi hanskat! Vaikka siihen settiin on ne lapaset! Meillä ei oikeesti oo niitä, ne ei vaan puutu kuvasta!! Lapsen järkytys lienee siis ymmärrettävää vaikka sisätiloissa ollaankin ;)