tiistai 20. joulukuuta 2011

jouluinen laivaristeily

josta Monalisa jo postasikin kattavasti :) eli nyt kyllä yritän kertoilla teille tapahtuma kerrallaan kuluneesta viikosta! On ollut upea ja ihana ja tapahtumarikas viikko; monenlaista on mahtunut yhteen viikkoon - joulukiireet on pysyneet tehokkaasti poissa mielestä! Alkaen siis männä viikonlopun Ruotsin risteilystä Silja Symphonylla. Perusfaktat setistä löytyy siis Monalisalta ;) mutta tässä meidän seurueen pari spesiaalitilannetta :)

Neiti A:n iltatouhut; muumipapan komentamista ja
tuiki tarpeellisen lisäpaidan päällepukemista :)

Jotkut ehkä nukkuu unipussissa ja tutti suussa;
Liisukka nukkuu paita päässä ja muumi kainalossa :)
Paita kyllä poistetaan ennen unia :)
Uinti on meidän perheen SE juttu; uidaan aina kun voidaan ja mielellään paljon ja meluisasti ja äidin mielestä hengenvaarallisesti... Laivalla ehdittiin jo vetää uimatamineet niskaan (tai siis Elsamaria ehti...) mutta reissu peruttiin samaisen Elsamaria-neidin toivomuksesta, koska käteen maalattu perhonen olisi uinut karkuun veteen ja sitä ei sitten luonnollisestikaan olisi enää ollut kädessä. Eli perhosmaalaus vei voiton uinnista ja uinti vaihdettiin leikkipaikkaan ja pallomereen liukumäkineen :)
Ja tässä alla Siljan väki yritti ottaa jotain virallisia joulupromokuvia johon oli tyrkyllä pari nuorta neitiä jatkuvalla syötöllä... Vaikka käveltiin vähän matkaa käytävää eteenpäin aina nuo pienet kirmasivat takaisin kuusen luo kuvaan :)Mutta kaiken kaikkiaan ihana reissu; komppaan Monalisaa: hyvää ruokaa, mainioita esityksiä ja mikä parasta todella hyvää seuraa. Ja Tukholma on aina mukava paikka käydä :) Vanhan kaupungin olisin vielä joulukunnossaan halunnut nähdä... Mutta sitä yrittäessä laiva olisi varmaan jättänyt... Eli ensi kertaan se siis!

Seuraavaksi tulossa Mennyt viikko vol. 2 - sisältää pikkujoulutohinaa lapsiperheen tapaan ja jouluista sisustusta. I'll be back.

Ei kommentteja: