torstai 8. joulukuuta 2011

no nyt keittiö on open 24h :)

Ja nyt se sitten lukee virallisestikin seinässä :) Tekstistä tuli oikein kiva, laittelen tässä samalla vähän kuvia keittiöstä muutenkin. Mutta tässä nyt se teksti:


ja tässä kohtaa jäi siis hieman mietityttämään pitäisikö olla valkoinen tuon teksti..? Eli otanko maalia ja sudin kauniiseen käteen..? Mitä mieltä ootte?!? Alla heikohko kuvamanipulaatio valkoisesta vaihtoehdosta :)


Ja tässä sitten vähän lisää keittökuvaa. Vielä on työn alla lasin laitto välitilaan tapetin päälle (tilattu on jo kertaalleen! Ja sitten tuli ekat lasit väärin! ja nyt pitäisi tilata uudestaan... En vaan viitsi samasta paikasta enää kun yrittivät syyttää mua omasta virheestään! Mutta kyllähän minä tiedän etten tee virheitä, tai miten se nyt menee naisilla: kerran luulin tehneeni mutta silloin erehdyin ;)

Välitilan tapetti ,joka jatkuu koko matkan kattoon asti on kostean-/märäntilan tapettia ja siihen olen vielä ohennetulla kosteaantilaan sopivalla maalilla (LUJA) kuultomaalannut pari kerrosta päälle suojaamaan ja rauhoittamaan ja valkaisemaan ilmettä. Varsinaisia keittiön työtasojen tms. lamppuja meillä ei ole, IKEAn työpäytälamput ylähyllyillä toimivat siinä tehtävässä. Halusin valaistuksessa vähän vaihtelua perus hyllynalushalogeeni-systeemiin ja päädyin tähän.
Työtasot ja hyllyt ovat massiivikoivua joka on vahattu OSMOcolorin tummalla eebenpuu-vahalla, toimii tosin hyvin ja suojaa pintaa hienosti! Kestää jopa minun kovin kovakouraisen ja huolimattoman käyttöni... :)


Joka kuvaan ne kissat kerkiävätkin :) Nää mun kuvat on vähän tällaisia "bongaa kissa" -kuvia... Sampo kisu kyllä onneksi sopii keittiön väreihin :)

Mutta tällaisessa vaiheessa keittiö meillä. Työn alla ne lasit ja sivuverhot ehkä? Ja se kirjainten maalaus - tai ei..?

Ja ulkona tulee lunta!!! Ihanaa!! Toivotaan, että päästään viikonloppuna lumiukko- ja pulkkailuhommiin! Sitä odotellessa mukavaa loppuviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla:) Tykkään ite enemmän tosta tummemmasta OPEN 24h tekstistä:)♥

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia.
Open jutussa kallistun ruskeaa, tulee kauniisti esiin.

Niinamaria kirjoitti...

Alma/Anette ja anonyymi kiitos kaunis kommenteistanne!!
itsekin alan pikkuhiljaa kallistua tuohon ruskeaan, kiitos henkisestä tuesta :)
Joskus se, että ottaa jostain kuvan auttaa näkemään asian ikäänkuin uusin silmin! Kumma juttu :)

Monalisa kirjoitti...

Mä äänestän kanssa tuota ruskeeta, sopii tosi hyvin! Ja jos haluat jotain maalata, niin se mun et merkki kaipaa valkoista päälleen ;)

Niinamaria kirjoitti...

Mulla on kyllä nuo sudit ja purnukat tuossa ihan maalausasemissa :)
Ajattelin huomisillan iltapuhteiksi ottaa olkkarin takan (tai kai oikea nimike on pönttöuuni...) maalauksen, niin eiköhän siinä yksi & merkki sivussa mee :)