sunnuntai 18. joulukuuta 2011

kauniita aamuja harmauden keskellä

Huh! Aikamoinen tauko ollut kirjoittelusta! Ontapahtunut niin paljon ettei tiedä mistä aloittaa... Täytyy postailla vähän uusista sisustusasioista, uusista työasioista, uusista joulujutuista ja uusista ties mistä. Mutta nyt täytyy vielä nauttia elämästä rauhallisen sunnuntai-iltapäivän merkeissä ja toivoa valoisampia kelejä. Aikas synkkää, harmaata ja vetistä on ollut, mutta muutamat aamut ovat olleet töihin ajellessa upeita!


Elsamaria: "Äiti ota kuva tosta kuusestakin, ai se meni jo. Peruuta!!"
Äiti: " Nyt ei ikäänkuin voi vaan peruuttaa tässä keskellä maantietä, mutta yritetään ottaa siistä kuusesta kuva huomenna tai joku muu päivä."
Elsamaria: "Joo, äiti! Juna! Ota se kiinni, tai edes kuva! Se meni metsään!"
Äiti: "Siis puiden taa, ei ehditty nyt siitäkään saada kuvaa. Tässä ajaessa täytyy kuvata niin varovasti että kaikkea ei ikävä kyllä ehdi, mutta otetaan vaikka kotiin mennessä aseman kohdalla kuvia junista, voidaan sitten pysähtyä ottamaan ne ihan rauhassa."
Elsamaria: "Niinpä niin. Mutta on tuo taivas kyllä ihan ihanan kaunis."
Annaliisa: "Kaunis juna."

Ja seuraavanakaan aamuna ei saatu kuusesta kuvaa ja kauniita junia ei sattunut kohdalle, mutta taivas oli sitäkin kauniimpi!


Ja äiti kuvaa ja ajaa ja välillä laittaa vähän ripsaria jos ehtii... :) Pitäisi pikkuhiljaa opetellaa kunnollinen aikainen aamuvalmistautuminen ettei tarttis thedä kymmentä asiaa samaan aikaa ja viittä niistä vielä autossakin ;) Mutta ihanan kauniita aamuja! Ihanaa sunnuntain jatkoa teille kaikille! Palataan pian!

2 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Aina monta rautaa tulessa, jopa autoa ajaessakin :D Muista nyt välillä pidellä sitä rattiakin! :)

Mut onpa ihania kuvia katsella näin harmaana ja sateisena päivänä, et ei se ihan aina tätä oo..

Niinamaria kirjoitti...

Pitäisi olla joku automaattiohjaus niin saisi enemmän aikaiseksi autoillessakin :)

Mutta joo, ei uskoisi että viime viikon harmauteen mahtui tuon näköisiä aamuja! Vähän lunta kuvat kyllä kaipaisivat, toivotaan että sitä edes vähän kohta tippuu!