keskiviikko 19. syyskuuta 2012

diy hiuskriisin ratkaisu...

jepjep... eli eilen oli hiuskriisi huipussaan ja tänään joku nimimerkillä "ei laisinkaan kärsivällisyyttä" päätti ratkaista sen itse kun kampaajalle ei saanut aikaa kahden seuraavan päivän sisään juuri niihin kellonaikoihin kuin olisi allekirjoittaneelle sopinut - ja sitten ne vielä meinasivat että jos haluaa raidat ja leikkauksen pitkiin hiuksiin niin täytyy istua siellä pari tuntia! Pari tuntia, ei mulla ole tollaisia aikoja käytettäväksi hiuksiin eikä varsinkaan hermoja istua kampaajalla niin kauaa... Tiedäntiedän... ongelmatapaus... Onko siellä muita vastaavia..? Vai nautitteko te kaikki muut siellä kampaajalla istumisesta..? Miten siitä oppisi tykkäämään..? Vie rahaa ja aikaa ja ikinä se ei tunnu onnistuvan ihan 100%... tai sitten mä vaan käyn huonoilla kampaajilla ;)
Joka tapauksessa kun ei kampaajahomma onnistunut juuri sillä sekunnilla kun halusin niin ajattelin hoitaa homman itse ja varsinkin kun lapset lähtivät sopivasti naapuriin leikkimään niin äiti pääsi hommiin :)

tavoite: raidat ja otsis + muun tukan lyhennys & kerrostus
lähtökohta: melko yksivärinen omanvärinen tummanruskea tasapitkähkö kaikinpuolin ylikasvanut tukka ilman otsatukkaa; joskus ollut otsatukka mutta nyt vain sivulle kasvatettu pidempi etutukka

checklist:
-vaalennusaine  --> löytyi kaapista! ostin jo kesällä varmuudeksi pari pakettia kun sai halvalla ;)
-sakset  --> no joo... isot fiskarsit lienee paremmat kuin kynsisakset?!?
-kampa --> jep!Koska kärsimätön luonne oli hitusen liian nopea itselleenkin niin "ennen" -kuvat jäi ottamatta... Mutta tässä vähän lopputulosta raidoista, täytyy laittaa huomenna kuvia kokonaistilanteesta kun tukka kuivuu :)


Ihan yllättävän hyvä lopputulos ainakin omasta mielestä :) odotin jotain paljon keltasempaa/oranssimpaa ;)
Raidat tehty siis hupun ja koukun avulla Poly Blonde highlights aineella ja otsatukka napsittu suht suoraksi niillä oikein näppärillä jättikokoisilla fiskarseilla, ei parhaat mahdolliset tähän hommaan... :)

Mutta tällaista keskiviikkoillan iloksi, unia kaikille ja katsotaan miltä tämä näyttää kun hiukset kuivat :)
4 kommenttia:

S kirjoitti...

Onpa hienot raidat.

Niinamaria kirjoitti...

kiitos Jarna :) yllätyin tosiaan itsekin positiivisesti, mutta taisi olla aloittelijan tuuria mukana :)

Laura-Leena kirjoitti...

Hyvät raidat kyllä tuli! Musta ajatus kampaajalle menemisestä on ihana, mutta siellä alan aina vilkuilla kelloa... Liian kauan kyllä menee! Mullakin siis menee aina vähintään se kaks tuntia :P

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihana Niina, isot fiskarssit ;)..hih

Satu