torstai 2. helmikuuta 2012

Äiti ei tartte auttaa, kyllä mä osaan tän homman

Sanoi rakas lapseni korviin asti ulottuva hymy naamallaan kun luistelemaan lähdettiin... Mieleeni tuli elävästi tarina eräästä pikkutytöstä joka rakkaan äitini kertoman mukaan lähti reilu komekymmentä vuotta sitten ensimmäiseen luistelusuoritukseensa suunnilleen samojen sanojen saattelemana :) ja se pieni tyttö meni pari metriä tosi lujaa ja heitti sitten jonkuntasoisen voltin; mutta nousi pian ja jatkoi matkaa ja kohta osasikin =)

Tytöstä polvi paranee; Elsamaria otti homman haltuun suvereenisti hetimiten. Ei siinä nyt vielä kolmoislutzeja vedetty mutta upeasti pystyttiin pystyssä ja liikuttiin eteenpäinkin! Ja joo, kaaduttiin tietysti myös mutta ei muuta kun uudestaan menoksi vaan!

Upeaa nähdä tuota lasten oppimista ja iloa!! Vaikka maailma on välillä aika täynnä ihmisen siihen tuomaa pahuutta niin lapsien oppiminen, eläminen ja elämänilo muistuttaa kyllä niistä ihmisyyden kauniista puolista upealla tavalla :)Kaunista talvista loppuviikkoa teille kaikille ystävät!! Se on talvi nyt :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä uudella kypärällä kelpaa! :) -S-

Anonyymi kirjoitti...

Voi Elsuu! Reipas tyttö <3

Satu

Niinamaria kirjoitti...

Yritetään yhdistää ne uudet kypärät pian, toivottavasti pakkaset hellittää ja päästään yhdessä luistelemaan :)

ja eikö ookin reipas tuo meidän pikkuneiti <3

Anonyymi kirjoitti...

Maailma on pieni...;)Selailin Silverjunglen uutta kevätmallistoa kun ohi kulkenut esikoinen ilmoitti,että noi tytöt on Idan naapurista!
Eli meidän Fiia on Idan kavereita,ja ilmeisesti joskus käynyt teilläkin!
Luin äsken blogisi kokonaan,ja kauniiksi teillä on rempattu :)
Ja muuten,Silverjunglen uusi mallisto näytti TODELLA upeelta,meidän pikkuneidit valkkaili sormet ojossa,mä otan ton,ton,ton,ton...T.K

Niinamaria kirjoitti...

Ja kyllä se maailma on tosiaan pieni!! Mukava kun tuotteista löytyi suosikkeja :) Fiia oli muuten kerran Idan kanssa meillä tosi reippaana pikkutyttösiä vahtimassa kun kävin kavereiden kanssa syömässä, reipas ja tosi mukava se teidän tyttönen!
Ja remonttiahan piisaa edelleen...!! Ihanaa, mutta onhan siinä hommaa :)
Toivottavasti törmätään joku kerta :)